Товариство Даоського Тай Чі в Україні

Даоське Тай Чі™ в ООН


24.03.2018
Нью-Йорк, США

У Генеральній Асамблеї ООН невелика група членів філії Товариства у Нью-Йорку мала честь презентувати мистецтва Даоського Тай Чі™ для всесвітньої волонтерської організації Lions Club International, діяльність якої присвячена допомозі суспільству. Маючи довготривалі відносини з ООН, ця організація щороку проводить міжнародні конференції у цій величній залі. Цього року тема була присвячена спільній праці у боротьбі з діабетом.

 

Оскільки Тай Чі рекомендується в якості терапії цього захворювання, члени Товариства були запрошені для демо-виступу в рамках одноденної програми конференції. П'ять інструкторів демонстрували перші 17 рухів, у тому числі сидячи на стільці, водночас один з інструкторів розповідав про Товариство і Майстра Моя. Після цього група молодих членів Lions Club International зібралась біля трибуни, щоб вивчити перших три рухи. Більшість у великій залі з ентузіазмом приєднались до цього біля своїх місць. Крім цього, було продемонстровано ще кілька базових рухів, що викликало загальне захоплення серед учасників.

 

Також протягом дня було запропоновано дві 15-хвилинні програми, які відвідало близько 800 відвідувачів. Між сесіями і після них відбулося спілкування з численними відвідувачами з усього світу, яких цікавила більш детальна інформація. Було дуже приємно поділяти їх захоплення і відчувати гордість, представляючи Товариство Даоського Тай Чі на цій міжнародній платформі.

 

Переглянути новину на офіційному блозі Міжнародного Товариства The Tiger's Mouth  

Даоське Тай Чі в ООН